Smøretips for Romjulsrennet Sjusjøen 2018

Team Sport 1 Skinstad deler sine smøretips for Romjulsrennet Sjusjøen 2018

Søndag klokken 12.00 går startskuddet for årets utgave av @romjulsrennet på Sjusjøen, og her kommer smøretipsene fra Team Sport 1 Skinstad og @swix_sport.

Tur: Varm inn CH6 på ren såle, og sikle og børste skiene med kombibørste når dette er kaldt. Alternativt kan man droppe smørejern og bruke CH6 Liquid. Rubb opp festesonen med sandpapir, og varm inn grunnvoks (VG35) med jern. Til feste anbefaler vi V45. Justeres med V50.

Racing: Varm inn hvit marathon på ren såle, og sikle og børste med stål- og hestehårsbørste når dette er kaldt. Legg deretter FC8X. Børstes med hestehår og nylon. Alternativt kan man droppe smørejern og bruke HF6 Liquid. Rubb opp festesonen med sandpapir og varm inn grunnvoks (VG35) med jern. VR50 gir feste, og det kan justeres med VR55N.

Vi ses på Sjusjøen!

Kommentarer er stengt。