Anikken Gjerde Alnæs og Andreas Nygaard vant Romjulsrennet Sjusjøen 2023!

Det var totalt 321 deltagere av 345 påmeldte som deltok og fullførte Romjulsrennet Sjusjøen 2023. Vi takker alle deltagere, publikum, funksjonærer og rennkomite for en fin dag på Sjusjøen. Det var også Andreas og Anikken som vant spurtprisen ved Herambsbekken.

Resultater kvinner:

  • Anikken Gjerde Alnæs (1.09.14)
  • Nora Sofie Doksrød (1.11.29)
  • Maria Renee Sørum Gangsø (1.12.57)

Resultater menn:

  • Andreas Nygaard (59.50)
  • Simen Christopher Bratberg Ramstad (59.51)
  • Petter Stakston (59.51)

Alle resultater finner du her: Resultater Romjulsrennet Sjusjøen 2023

Bilder fra rennet finner du på vår facebookside: https://www.facebook.com/RomjulsrennetSjusjoen/

Praktisk informasjon om Romjulsrennet Sjusjøen 2023

Rennkontor åpent fra 09.00

Rennkontoret er i plasthallen som ligger på Sjusjøen langrennsarena. Startnummer kan hentes på rennkontoret som åpner kl.09.00. Vi benytter startnummer med engangsbrikke, slik at ingen trenger å benytte egne brikker.

Parkering

Det er parkering rett ved Sjusjøen langrennsarena, kr: 60,- Betales til Vipps 84939.

Seeding

Alle som var påmeldt før 27.12.2023 kl.23.59 er seedet etter tidligere resultater. Startfeltet er nummerert og ditt startnummer er din plass i startfeltet Vi plasserer etteranmeldte der det er igjen ledige plasser. Vårt mål er at de antatt raskeste starter fremst og at de med noe lavere ambisjoner starter lengre bak. Vi håper å kunne plassere flest mulig i riktig startpulje.

Starttid

Starten går kl.12.00

Stavservice

Vi har stavservice. Det blir en stavpost på høyre side ca.300 meter etter start. I tillegg vil det være staver på drikkestasjonen ved Midtfjellkoia.

Drikkestasjon

Det er drikkestasjon ved Midtfjellkoia. I mål er det drikke og litt å spise.

Kiosk

Inne i teltet på stadion er det kiosk med salg av vafler, kake, kaffe, sjokolade pølser og brus.

Etteranmelding er mulig helt frem til start

Meld deg på her: Påmelding til Romjulsrennet Sjusjøen 2023

Påmeldingen er bindende og eventuell refusjon skjer kun mot legeerklæring. Vi benytter påmeldingsløsning fra EQ-timing. Påmeldingsgebyr på 15,- kommer i tillegg til startkontingent. Husk også å bestille engangslisens dersom du ikke har helårslisens.

Etteranmelding: 650,- fra 27.12.23 kl:23.59 og frem til start

Visit Sjusjøen gir bort spurtpris under Romjulsrennet Sjusjøen

Visit Sjusjøen sponser spurtpris på Romjulsrennet Sjusjøen 2023. Spurtprisen er rett før løperne kommer til Herambsbekken. Det er etter ca.9 km og på det høyeste punktet i løypa. Spurtprisen er på 1000,- til raskeste mann og dame.

Romjulsrennet Sjusjøen – et fluorfritt turrenn

Romjulsrennet Sjusjøen minner alle deltagere om at det ikke er tillatt å bruke fluor under skiene. Vi tilrettelegger for Norges skiforbund, slik at de kan gjennomføre tester både før og etter rennet. Vil du vite mer om fluorforbudet og gjennomføring av tester, kan du lese om det her: Norges skiforbund

 

Påmeldingen er åpen fra 1.november!

Meld deg på her: Påmelding til Romjulsrennet Sjusjøen 2023

Påmeldingen er bindende og eventuell refusjon skjer kun mot legeerklæring. Vi benytter påmeldingsløsning fra EQ-timing. Påmeldingsgebyr på 15,- kommer i tillegg til startkontingent. Husk også å bestille engangslisens dersom du ikke har helårslisens.

  • Startkontingent 1: 450,- ved påmelding innen 10.12.23 kl: 23.59
  • Startkontingent 2: 550,- ved påmelding etter 10.12.23 og frem til 27.12.23 kl:23.59
  • Etteranmelding: 650,- fra 27.12.23 kl:23.59 og frem til start

 

Vi er klare for Romjulsrennet Sjusjøen 2023

Da er vi i gang igjen! Romjulsrennet Sjusjøen sin trofaste komité har hatt årets andre møte og vi er klare for å ønske både tidligere og nye deltagere velkommen til Romjulsrennet Sjusjøen, på Sjusjøen langrennsarena 30.desember 2023. Vi holder fast ved alt som det har vært tidligere, samme tid, samme sted, samme løype, samme startordning og samme flinke funksjonærer fra Brøttum IL.

En juletradisjon for oss, og det er det også blitt blant mange av våre trofaste deltagere.

Romjulsrennet Sjusjøen har klart å samle mange av de beste turrennløperne i verden og det er vi stolte av! Men, vi ønsker å være et renn for alle og utfordrer dere vanlige turrennløpere til å bli med. Trener du litt på ski, vurderer du å gå Birken eller Inga Låmi? Ja, da er Romjulsrennet Sjusjøen et fint renn å delta i. Kort løype, bare 23 km og det er fordi dette er årets første renn og mange har kanskje ikke fått trent så mye på snø enda. Og på Sjusjøen har vi verdens beste løypekjørere, som sørger for svært gode forhold for alle deltagere.

Vi håper å se deg som deltager i Romjulsrennet Sjusjøen 2023!

PS: Vi åpner påmeldingen tidligere enn vanlig. Nå kan du melde deg på fra 1.november 2023.

Håvard Solås Taugbøl og Anikken Gjerde Alnæs vant Romjulsrennet Sjusjøen 2022

Det var totalt 283 deltagere av 323 påmeldte som deltok og fullførte Romjulsrennet Sjusjøen 2022. Sjusjøen viste seg fra sin beste side og både deltagere og publikum fikk en din dag på Sjusjøen.

Romjulsrennet Sjusjøen 2022 ble vunnet av Anikken Gjerde Alnæs, mens Mari Nordlunde ble nummer to og Ragnhild Haga ble nummer tre. Foto:Dorte Finstad

Håvard Solås Taugbøl vant herreklassen i Romjulsrennet Sjusjøen på tiden 1:00:10. Andreplass gikk til Petter Stakston og tredjeplass til Stian Berg. Foto:Dorte Finstad

Visit Sjusjøen sin spurtpris

Visit Sjusjøen sponset spurtpris på Romjulsrennet Sjusjøen 2022. Den var rett før løperne kom til Herambsbekken, etter ca.9 km og på det høyeste punktet i løypa. Spurtprisen ble vunnet av Amund August Korseth og Anikken Gjerde Alnæs. Vi gratulerer!!!

Anikken Gjerde Alnæs var raskeste kvinne og tok Visit Sjusjøen sin spurtpris under Romjulsrennet Sjusjøen 2022

Amund August Korseth vant Visit Sjusjøen sin spurtpris under Romjulsrennet Sjusjøen 2022

Velkommen til start i Romjulsrennet Sjusjøen 2022

Over 300 deltagere

Akkurat nå, to timer før start, er det påmeldt 323 deltagere, og det er vi veldig godt fornøyd med. På start finner vi Ski Classics deltagere, vi har gode unge løpere, tidligere verdensmestere og olympiske mestere som står sammen med turrennløpere og mosjonister.

Seeding og plass i startfelt

Med 12 startspor er det god plass til alle. Startfeltet er sortert etter startnummer. Om du har høyt startnummer vil du allikevel ha god mulighet til å komme deg raskt frem.

Tidligere vinnere av Romjulsrennet Sjusjøen

Tidligere vinnere av Romjulsrennet som stiller til start er: Ragnhild Haga, Margrete Røssum Dyrhovd, Anikken Gjerde Alnes, Stian Hoelgård, Vetle Thyli og Øystein Pettersen. Øystein Pettersen har to napp i vandrepokalen, mens de andre har ett hver.

Vær og føre

Det kom snø i går kveld og løypene ble kjørt fra 04:00 i dag tidlig. Det er meldt -7 grader når starten går kl.12:00.

Skispor, startfelt Romjulsrennet Sjusjøen

Stor dugnadsinnsats

For å kunne gjennomføre Romjulsrennet Sjusjøen er det over 50 frivillige som legger inn en dugnadsinnsats for Brøttum IL. I tillegg har løypekjører Johannes Haukåssveen og hans mannskap kjørt løyper i natt/tidlig morgen og EQ-timing har en person på plass med ansvar for tidtaking.

Velkommen til start!!

Side 1 av 1212345...10...Siste »