Velkommen til start i Romjulsrennet Sjusjøen 2022

Over 300 deltagere

Akkurat nå, to timer før start, er det påmeldt 323 deltagere, og det er vi veldig godt fornøyd med. På start finner vi Ski Classics deltagere, vi har gode unge løpere, tidligere verdensmestere og olympiske mestere som står sammen med turrennløpere og mosjonister.

Seeding og plass i startfelt

Med 12 startspor er det god plass til alle. Startfeltet er sortert etter startnummer. Om du har høyt startnummer vil du allikevel ha god mulighet til å komme deg raskt frem.

Tidligere vinnere av Romjulsrennet Sjusjøen

Tidligere vinnere av Romjulsrennet som stiller til start er: Ragnhild Haga, Margrete Røssum Dyrhovd, Anikken Gjerde Alnes, Stian Hoelgård, Vetle Thyli og Øystein Pettersen. Øystein Pettersen har to napp i vandrepokalen, mens de andre har ett hver.

Vær og føre

Det kom snø i går kveld og løypene ble kjørt fra 04:00 i dag tidlig. Det er meldt -7 grader når starten går kl.12:00.

Skispor, startfelt Romjulsrennet Sjusjøen

Stor dugnadsinnsats

For å kunne gjennomføre Romjulsrennet Sjusjøen er det over 50 frivillige som legger inn en dugnadsinnsats for Brøttum IL. I tillegg har løypekjører Johannes Haukåssveen og hans mannskap kjørt løyper i natt/tidlig morgen og EQ-timing har en person på plass med ansvar for tidtaking.

Velkommen til start!!

Kommentarer er stengt。