Vi er klare for Romjulsrennet Sjusjøen 2023

Da er vi i gang igjen! Romjulsrennet Sjusjøen sin trofaste komité har hatt årets andre møte og vi er klare for å ønske både tidligere og nye deltagere velkommen til Romjulsrennet Sjusjøen, på Sjusjøen langrennsarena 30.desember 2023. Vi holder fast ved alt som det har vært tidligere, samme tid, samme sted, samme løype, samme startordning og samme flinke funksjonærer fra Brøttum IL.

En juletradisjon for oss, og det er det også blitt blant mange av våre trofaste deltagere.

Romjulsrennet Sjusjøen har klart å samle mange av de beste turrennløperne i verden og det er vi stolte av! Men, vi ønsker å være et renn for alle og utfordrer dere vanlige turrennløpere til å bli med. Trener du litt på ski, vurderer du å gå Birken eller Inga Låmi? Ja, da er Romjulsrennet Sjusjøen et fint renn å delta i. Kort løype, bare 23 km og det er fordi dette er årets første renn og mange har kanskje ikke fått trent så mye på snø enda. Og på Sjusjøen har vi verdens beste løypekjørere, som sørger for svært gode forhold for alle deltagere.

Vi håper å se deg som deltager i Romjulsrennet Sjusjøen 2023!

PS: Vi åpner påmeldingen tidligere enn vanlig. Nå kan du melde deg på fra 1.november 2023.

Kommentarer er stengt。