Velkommen til Romjulsrennet Sjusjøen 2011!

Nå er alt klart for Romjulsrennet Sjusjøen 2011. I dag har rennkomiteen og mange funksjonærer jobbet for å legge alt til rette for at dette skal bli en god opplevelse for alle. Brikker og startnummer er pakket og klare for avhenting på renkontoret fra kl.09.00. Stadion er rigget, premier er pakket, program er trykket og plakater er laget.

Værgudene er også med oss. Etter at det kom 10 cm med nysnø i går kveld, var det en vinterpyntet langrennsarena som møtte oss i dag. I skrivende stund er løypekjører ute for å sette nye spor, og løypeansvarlig setter opp skilter og annen merking langs løypa.

For deg som ikke er så godt kjent på Sjusjøen, så ligger Sjusjøen langrennsarena oppe på Sjusjøen. Du skal ikke kjøre inn ved Natrudstilen der World Cup var tidligere i vinter, men kjøre videre opp på Sjusjøen. Etter at du har passert Kiwi Sjusjøen og Sport1 Sjusjøen på venstre side og Røde kors hytta på høyre side, vil du få Sjusjøen langrennsarena på høyre side. Der vil du bli møtt av funksjonærer som organiserer parkering.Av disse vil du også få program med startlister for Romjulsrennet Sjusjøen 2011. Parkering koster kr. 50,-

Sjusjøen langrennsarena ligger på oversiden av parkeringsplassen, mens rennkontoret ligger på nedsiden av parkeringen. Dette vil bli skiltet.

Da gjenstår det for oss nok en gang å ønske dere alle velkommen til Romjulsrennet Sjusjøen 2011!

Kommentarer er stengt。