Velkommen til Romjulsrennet Sjusjøen 2012

Nå er vi i rennkomiteen klare for å ta imot alle deltagere til Romjulsrennet Sjusjøen 2012.  I dag har rennkomiteen og mange funksjonærer jobbet for å legge alt til rette for at dette skal bli en god opplevelse for alle. Mange har allerede hentet startnummer, og for dere som ikke har gjort det ligger de klare for avhenting på renkontoret fra kl.09.00.

I morgen tidlig kl.08.00 skal løypene kjøres på nytt. De blir godt merket med røde swixflagg og kilometermerking, slik at du kan følge med på hvor langt det er igjen til mål. Det er flere som spør etter smøretips, men det er vanskelig å gi i skrivende stund.

For deg som ikke er så godt kjent på Sjusjøen, så ligger Sjusjøen langrennsarena oppe på Sjusjøen. Du skal ikke kjøre inn ved  Natrudstilen, men kjøre videre opp på Sjusjøen. Etter at du har passert Kiwi Sjusjøen og Sport1 Sjusjøen på venstre side og Røde kors hytta på høyre side, vil du få Sjusjøen langrennsarena på høyre side. Der vil du bli møtt av funksjonærer som organiserer parkering.Av disse vil du også få program med startlister for Romjulsrennet Sjusjøen 2012. Parkering koster kr. 50,-

Innkjøring til parkeringsplass ved Sjusjøen langrennsarena

Innkjøring til parkeringsplass ved Sjusjøen langrennsarena

Sjusjøen langrennsarena ligger på oversiden av parkeringsplassen, mens rennkontoret  på Sjusjøtunet kafè ligger på nedsiden av parkeringen. Dette vil bli skiltet.

Sjusjøen langrennsarena

Sjusjøen langrennsarena

Da gjenstår det for oss nok en gang å ønske dere alle velkommen til Romjulsrennet Sjusjøen 2012!

Kommentarer er stengt。