Velkommen til start i Romjulsrennet Sjusjøen 2017!

Det er dagen før dagen for oss i rennkomiteen og vi jobber med tilrettelegging for alle dere som skal delta i morgen.  Arenaen blir rigget, siste seedinger blir justert og vann til drikkestasjonen blir varmet. Vi tror det vil bli over 500 deltakere i morgen.

Fortsatt mulig å melde seg på

Vi tar imot påmeldinger helt til startskuddet går kl:12.00 lørdag 30.desember 2017. Meld deg på her: Påmelding til Romjulsrennet Sjusjøen 2017

Plassering i startfelt

Seedingen og tildeling av startnummer ble gjort i går kveld, men vi gjør så godt vi kan for at også dere som etteranmelder dere, skal få riktig plassering i startfeltet. Har du opplysninger som er viktig for seedingen kan du ta kontakt på e-post til tidtakeransvarlig: kalle69@icloud.com

Program

Vi har valgt å ikke skrive ut noe program for årets renn. For deg som allikevel vil ha et, kan du skrive det ut her: Program Romjulsrennet 2017

Internasjonal deltakelse

Vi er glad for å ha med mange forskjellige deltakere, men det er ekstra stas at det kommer turennløpere fra mange forskjellige land. I år har vi registrert deltakere fra Tyskland, Sverige, Danmark, Færøyene, Spania og Norge.

Deltakerlisten finne du her: Deltakerliste Romjulsrennet Sjusjøen 2017

Rennkomite for Romjulsrennet Sjusjøen 2017

Kommentarer er stengt。