Påmelding til Romjulsrennet Sjusjøen 2013

Påmeldingen til Romjulsrennet Sjusjøen 2013 har vært åpen siden 1.desember. I kveld kl.23.59 øker startkontingenten. For oss som arrangerer rennet er det godt å ha en oversikt over deltagerne i god tid før rennet, og derfor har vi ulike priser for påmelding.

Påmelding gjøres via denne linken: Påmelding Romjulsennet Sjusjøen

  • Startkontigent 1: 350,- ved påmelding innen 20.12.13 kl: 23.59
  • Startkontigent 2: 450,- ved påmelding etter 20.12.13 og frem til 29.12.13.
  • Startkontigent 3: 550,- ved påmelding etter 29.12.13. og frem til start.
Påmeldingen gjøres elektronisk ved å følge link på høyre side. Påmeldingen er bindende og eventuell refusjon skjer kun mot legeerklæring. Vi benytter påmeldingsløsning fra quick-timing. Du registrerer din påmelding og vil få tilsendt faktura fra quick-timing. Påmeldingsgenbyr på 15,- kommer i tillegg til startkontigent. Husk også å bestille engangslisens dersom du ikke har helårslisen.
Det er deltager sitt ansvar å ha gyldig lisens (skiforsikring). Engangsforsikring koster kr 130,- og kan kjøpes ved påmelding, eller på rennkontoret før start. Har du skiforsikring med helårsdekning trenger du ikke engangsforsikring.

Vi forholder oss til Skiforbundet sitt rennreglement.

Kommentarer er stengt。