Romjulsrennet Sjusjøen er et turrenn som passer fra alle.

Har du lyst til å delta i Romjulsrennet Sjusjøen den 30.desember 2013? Det er mulig å melde seg helt frem til start. Benytt påmeldingsløsning som du finner på vår nettside.

Påmelding til Romjulsrennet Sjusjøen.

Vi er stolte over at flere av verdens beste skiløpere skal delta i Romjulsrennet Sjusjøen. For å nevne noen så kommer Maiken Caspersen Falla, Katja Visnar, Ola Vigen Hattestad, Thomas Alsgaard og Øystein «Pølsa» Pettersen. Det er også mange andre veldig gode skiløpere.

Romjulsrennet Sjusjøen er et turrenn som passer fra alle.
Romjulsrennet er et kort turrenn, som er ment som en første test på hvordan langrennsformen er. Vi ønsker oss flere vanlige turrennløpere, og spesielt dere damer. Våre yngste deltagere er 15 år og de eldste går i klassen 71-75 år. Vi synes det er flott å kunne arrangere et renn der unge, eldre, gode og mindre gode skiløpere kan stå på startstreken sammen. Vi har plass for alle som liker å gå på ski!

Startordning
Romjulsrennet Sjusjøen har to startpuljer. Hver pulje er også inndelt i flere startfelt. Pulje 1 starter kl.12.00 og pulje 2 starter 12.05. Vi ønsker at alle skal føle seg vel og finne rett plass i feltet. Alle blir mest fornøyd om de raskeste får gå først og løpere med noe lavere ambisjoner starter lenger bak. Vi benytter XC-ranking for å dele deltagere inn i startpuljer og startfelt. Startfeltet åpner kl.11.00 for den som ønsker å finne seg en plass tidlig.

Startnummer
Beklager, men her hadde vi skrevet feil åpningstid! Startnummer deles ut på Sport 1 Sjusjøen fra 14.00-16.00 søndag 29.desember 2013, og på rennkontoret som ligger ved Sjusjøen langrennsarena mandag kl.09.00 og frem til start kl.12.00.

Parkering er ved Sjusjøen langrennsarena og den koster 50,- og inkluderer program med informasjon om startliste.

Overnatting
Trenger du overnatting så anbefaler vi våre samarbeidspartnere Rustad hotell og fjellstue og Lillehammer vandrerhjem. Rustad har ledig plass for de som ønsker en tur til Sjusjøen for å teste løypa i romjula, men fra den 29.-30.desember er det fullt. Andre overnattingstilbud på Sjusjøen finner du her: http://www.visitsjusjoen.no/index.php/overnatting

 

Kommentarer er stengt。