Snart klart for historiens første Sjusjøritt

Nå er det snart klart for start av historiens første Sjusjøritt, og vi regner med ca.200 startende syklister. Her kommer det litt praktisk informasjon til dere som skal delta:

Startnummer
Startnummer og brikker er klare for uthenting på Sport 1 Sjusjøen fra kl.16.00-20.00 fredag 27.juli 2012. Startnummer kan også hentes på rittkontoret fra kl.08.00 lørdag 28.juli 2012.

Start og innkomst
Start og innkomst er på Sjusjøen langrennsarena. Kjør opp til Sjusjøen, forbi Kiwi – butikken og Røde kors hytta. Sjusjøen langrennsarena ligger på høyre side av veien, og det er skiltet ved innkjøringen.

Parkering
Det er god plass for parkering ved Sjusjøen langrennsarena. Parkeringsvakter vil lede deg til riktig plass. Parkering er gratis for deltagere på Sjusjørittet.

Rittsekretæriat
Sekretæriatet er på Sjusjøtunet kafè, som ligger like ved Sjusjøen langrennsarena. Her kan du hente startnummer og brikke. Det er også åpent for etteranmeldinger fra kl.08.00.

Etteranmelding
Rittkontoret er åpent for etteranmeldinger fra kl.08.00.

Drikkestasjoner
Sjusjørittet har tre drikkestasjoner. Den første er ved Hornsjø (25 km), de andre er ved Ytre Reina (41 km) og den tredje er ved målgang. Det serveres vann, enervit og bananer.

Dusjmuligheter
Det er mulighet for å dusje på Sjusjøtunet kafè. Du kan kjøpe polett for 15 kroner i resepsjonen. Dusjene er åpne frem til 17.00.

Sikkerhet
Vi har stort fokus på sikkerhet og derfor samarbeider vi med Brøttum Røde kors. Både Brøttum Røde kors og Brøttum IL vil ha mange vakter ute i løypa. Dersom det skulle skje noe slik at du eller noen andre har behov for hjelp kan du ringe vakttelefonen som har nummeret: 90076999. Vakttelefonen sitt nummer er trykket på startnummeret ditt.

Mellomtid
Etter ca 26 km som er rett etter matstasjonen på Hornsjø, vil det være et passeringspunkt med mellomtid.

Sperretid
Vi har satt en sperretid som er kl. 13.00 ved matstasjonen ved Hornsjø. Du kan da velge å sykle en kortere vei til mål, eller få skyss med løypesopere. Dersom du må bryte rittet på andre steder i løypa, så ta kontakt med noen av løypevaktene eller ring 62363500. Du vil da bli hentet og kjørt tilbake til startområdet.

Trafikkregler
Alle syklister må forholde seg til vanlige trafikkregler, også når det er sykkelritt. Vi oppfordrer dere til å ta det med ro i de tøffeste partiene. Ta hensyn både for din egen og andres sikkerhet!

Teknisk hjelp
Sport 1 Sjusjøen vil bistå deltagerne med teknisk hjelp ute i løypa. De vil være plassert ved matstasjonen på Hornsjø.

Sykkelspyling
Etter målgang vil det være mulig å spyle sykkelen med høytrykkspyler som er sponset av Stihl.

Vi gleder oss til historiens første Sjusjøritt, og håper at dette skal bli en tradisjon!

 


 

Kommentarer er stengt。