Resultater Sjusjørittet 2022

Gratulerer til Cathrine Årstad Olsen og Kristian Klevgård som ble totalvinner i årets ritt.

Vinnere 2022

Offisielle resultater finner dere her: Sjusjørittet 2022 (eqtiming.com)

Dagen før dagen

Da er det bare en dag igjen til Sjusjørittet 2022. Vi gleder oss, og håper du gjør det samme! Her er litt

Starttider: er
  • Hovedrittet 11:15
  • Ungdomsrittet: 11:30
  • Barnerittet: 11:45

Ungdomsrittet
Traseen er nå satt. Vi følger traseen til hovedrittet ut fra stadion og opp til Elgåsen. Her fortsetter dere rett frem og følger hovedveien til midt i Rosinbakken etter ca 1 mil. Her svinger det inn til venstra (NB – pass farten!). Fra dette punktet vil man igjen følge hovedrittet. Det er et stykke traktorvei og terreng, før dere igjen kommer på veien mot Sjusjøen på toppen av Rosinbakken. Følg så hovedveien inn til mål. Totalt vil traseen være ca 2 mil.

Matstasjon
Det er en matstasjoner for hovedrittet i løypa etter ca 25 km. I tillegg er det drikke og banan i mål. På matstasjonen i løypa serveres sportsdrikk, vann og bananer. 

Start og bruk av ledebil
Det er fellesstart der deltagerne er inndelt i puljer med start kl 11:15. Vi benytter ledebil i starten. Den kjører sakte helt til alle deltagerne har kommet ut fra startfeltet og ut på veien. Ledebilen vil raskt øke farten siden vi ønsker å få spredning i feltet før Storåsen.

Rittkontor
Rittkontoret er inne i teltet på Sjøsjøen Langrennsarena, der også start- og målområdet vil være. Her vil også parkering være. Du finner området noen hundre meter over sentrum på Sjusjøen, på høyre side.

Frist for påmelding
All påmelding skal skje via påmeldingsløsning her på vår nettside. Man kan melde seg på helt til start. Dersom du har mulighet til å benytte egen telefon eller PC er det fint. Dersom du ikke har dette, så får du hjelp med dette på rittkontoret lørdag morgen. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å melde seg på selv gjør det, slik at det ikke blir kø i morgen tidlig. Deltakeravgift vil bli fakturert, så du trenger ikke ta med kort eller kontanter til rittkontoret.

Startlister og resultater
Startlister og etterhvert resultatlister finner du på EQs hjemmeside. Vi vil også lenke til denne siden fra vår hjemmeside. 

Barnas Sjusjøritt
Påmelding til Barnas Sjusjøritt kan gjøres i påmeldingsløsningen eller ved Sjusjøen langrennsarena lørdag morgen. Faktura sendes i etterkant av rittet.

Aldersgruppe: Barn 6 – 12 år
Løypetrase: start og mål på Sjusjøen langrennsarena, grus og lett terreng, 6 – 8 år kort runde (ca 1 km), 9 – 12 år lang runde (2 – 3 km).

Vi ønsker alle store og små deltagere lykke til!

Sykkeluke på Sjusjøen

Da er påmeldingen åpnet og ligger på EQ Timing!

Priser hovedrittet:

  • Kr. 399,- frem til og med 24. juli
  • Kr. 499,- frem til og med 29. juli
  • Kr. 699,- frem til start.

Link til påmelding her!

Den 22 juli arrangeres Tour of Norway Kids på Sjusjøen, så her er det virkelig muligheter til å lage en sykkelfest hele uka både for liten og stor!

https://tourkids.no/event/sjusjoen/

 

 

 

Sjusjørittet 2022

ENDELIG!!!

Da kan vi igjen ønske velkommen til Sjusjørittet igjen. Etter to år med pandemi og avlyste ritt, kan vi i år endelig på nytt samles på Sjusjøen!

Dato for rittet er 30 juli.

Rittkomiteen jobber med detaljene, og vi vil oppdatere fortløpende informasjon!

Sjusjørittet 2020 avlyst

Brøttum IL har besluttet å avlys årets Sjusjørittet som skulle vært avviklet siste helgen i juli. Bakgrunnen er korona-situasjonen, der vi ikke ønsker å øke risikoen og spredningen av viruset.

Vi er lei oss for at sykkelrittet ikke blir gjennomført i 2020, spesielt for våre mest trofaste deltakere. Vi skal nå begynne med å jobbe for et nytt og endra bedre ritt sommeren 2021, og håper å se mange av dere igjen da.

Til slutt vil vi ønske alle en riktig god sommer!

Sjusjørittet 2020

Årets Sjusjøritt skal etter planen arrangeres 25 juli, men vi venter på informasjon fra helsemyndighetene og sykkelforbundet før vi kan si om det blir ritt eller om det må avlyses på grunn av Korona-situasjonen.

Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi vet mer.

Har du meldt deg på??

Vi kan melde om strålende forhold i fjellet. Etter en våt start på sommeren, så har løypa tørket godt opp.

På søndag går første fristen for påmelding ut, etter dette vil prisen stige med 100,- så benytt sjansen og meld deg på denne uka!

Sjusjørittet 2019

Hei alle sammen.

Da er dato for Sjusjørittet 2019 satt, lørdag 27 juli.

Velkommen til både nye og gamle deltakere.

Linke til påmelding HER.

Takk til alle deltakere og funksjonærer!

Vel gjennomført Sjusjøritt 2018!

 

Hei alle sammen!

Det har vært en glede å få være med som rittleder for første gang på dagen for gjennomføringen av rittet vårt. Dere i staben har opparbeidet en solid kompetanse som jeg synes har preget hovedrittet, ungdomsrittet og barnerittet. Maken til dyktig stab og solid gjennomføring, både i forberedelser, gjennomføring og etterarbeid tror jeg man skal lete lenge etter!

Det var større behov for løypevakter i år grunnet endringer i reglementet vedrørende gjennomføring av sykkelritt. Tusen takk til alle dere som stilte opp.

Hjelpemannskapet fra Brøttum Røde Kors var mer innvolvert enn tidligere pga en del skader. En stor takk til dere fra oss i rittkomiteen og ikke minst på vegne av involverte utøvere som har gitt dere gode tilbakemeldinger.

 

Ellers takk til EQ-timing, Destination Sjusjøen og andre samarbeidende aktører!

 

Vi sees igjen neste år!

 

Sommerhilsen fra

Marius Aase

Vikarierende rittleder og leder i Brøttum IL

Resultater 2018

Vi vil takke alle deltakere for i år! Håper alle er fornøyde og at vi ser dere igjen neste år.

Her finner dere resultatene for årets ritt:

http://live.eqtiming.com/40242#result:146230-0-0-1-1-

Side 1 av 812345...Siste »