Tilbakemeldinger om Sjusjørittet 2012

Det er nå noen dager siden Brøttum IL arrangerte Sjusjørittet for første gang, og det er helt klart ikke den siste! Jeg har aldri sett så mange blide, møkkete, våte og positive syklister. Funksjonærene fra Brøttum IL har bare fått positive tilbakemeldinger under og i etterkant av rittet. At dere som deltagere tar dere tid til å sende oss hilsener etter at dere har kommet hjem, er veldig motiverende for oss. Tusen takk!

Hilsener fra deltagere:
«Jeg vil gi hele Brøttum Idrettslag honnør for et kjempearrangement. Et ritt i fine omgivelser, en fin trase og passe langt, lite stress. Dette er og blir en en fremtidig suksess!»

«Gratulerer med vel gjennomført. Dette var en flott trasé. Artig ritt. Dette kan bli noe som vil tiltrekke seg mange deltagere.»

«Hei og takk for kjempefint ritt trass i regnet :-)»

Vi ønsker å bli bedre
Selvfølgelig ser vi at det er ulike ting som vi kan bli bedre på, og det tar vi med oss videre til neste år. Som deltager vil du etterhvert få spørsmål om du kan hjelpe oss med å svare på en undersøkelse angående rittet, slik at vi kan bli bedre til neste år. Vi håper at dere kan ta dere tid til å svare på den.

Sjusjørittet 2013
Det blir nytt ritt på Sjusjøen til neste år, og datoen er nå bestemt. Vi ønsker dere velkommen til Sjusjørittet 27. juli 2013!

Kommentarer er stengt。